ManageEngine verzekert zich van overall leiderschapspositie voor Unified Endpoint Management in KuppingerCole Leadership Compass 2023

ManageEngine verzekert zich van overal leiderschapspositie voor Unified Endpoint Management in KuppingerCole Leadership Compass 2023

Attentie, alle tech enthousiastelingen! We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat ManageEngine opnieuw is gepositioneerd als een Overall Leader voor UEM in het KuppingerCole Leadership Compass. Dit is de tweede opeenvolgende keer dat we deze erkenning hebben gekregen. We zijn erkend als leiders in alle drie leiderschapscategorieën: Productleiderschap, Innovatief leiderschap en Marktleiderschap. Deze herhaalde erkenning versterkt onze inzet om voortdurend de grenzen van innovatie te verleggen en uitzonderlijke functies te leveren in onze UEM-oplossing.En dat niet alleen, we zijn ook nog eens uitgeroepen tot Market Champion! Het KuppingerCole-rapport bevat een Product/Markt Matrix die de categorieën Markt- en Productleiderschap met elkaar in verband brengt. Deze matrix laat leveranciers zien die veel mogelijkheden bieden en een sterke marktpositie hebben.

Het KuppingerCole Leadership Compass

In zijn jaarlijkse Leadership Compass geeft KuppingerCole een overzicht van een specifieke markt in het IT-segment en identificeert de leiders binnen die markt.

Soorten leiderschap: KuppingerCole onderscheidt vier verschillende soorten leiderschap: Product, Innovatie, Markt en Algemeen Leiderschap. Producten worden onderscheiden als leiders, uitdagers en volgers op basis van de input van KuppingerCole adviesprojecten, feedback van klanten, productdocumentatie, een vragenlijst die naar leveranciers is gestuurd en andere bronnen.

Beoordeling van producten en leveranciers: KuppingerCole beoordeelt productkenmerken en leveranciers, waarbij de nadruk ligt op veiligheid, functionaliteit, leveringsgemak, interoperabiliteit en bruikbaarheid voor productbeoordelingen. Leveranciers worden beoordeeld op basis van hun innovativiteit, marktpositie, financiële kracht en ecosysteem. Naast de Leadership rating gebruikt KuppingerCole een aparte rating met vijf verschillende niveaus: sterk positief, positief, neutraal, zwak en kritisch.

Wat onderscheidt ons?

Onze UEM-oplossing, Endpoint Central, is een krachtige tool die UEM-mogelijkheden in één enkel venster consolideert. Het maakt efficiënt beheer van een uitgebreide set endpoints mogelijk en dekt ook verschillende besturingssystemen. We faciliteren end-to-end device life-cycle management, inclusief onboarding, provisioning, decommissioning en beheer op afstand.

Op basis van zijn evaluatie heeft KuppingerCole de volgende opvallende sterke punten genoemd waarmee we ons onderscheiden van onze concurrenten:

  • Sterk patchbeheer
  • Contentbeheer
  • Apparaatbeheer
  • Applicatiebeheer
  • Endpoint zichtbaarheid
  • Intelligence en automatisering
  • Ondersteuning voor beheer en DevSecOps
  • Ondersteuning voor gebruikerservaring
  • Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke web UI
  • Goed partnerecosysteem en professional services

Onze vooruitgang

We zijn al twee jaar op rij een Overall Leader. Hier is een overzicht van onze vooruitgang:

                                  2021                                                                2023We hebben ook aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van algemeen leiderschap, productleiderschap en leiderschap op het gebied van innovatie. Deze vooruitgang getuigt van ons onwrikbare streven naar uitmuntendheid en ons niet-aflatende streven naar innovatie en klanttevredenheid. Met deze erkenning zijn we geïnspireerd om nieuwe benchmarks in de markt te zetten en organisaties te voorzien van een UEM-tool om niet alleen te overleven, maar te gedijen in het steeds veranderende digitale landschap.

Benieuwd naar alles wat het rapport inhoudt? Download het KuppingerCole Leadership Compass 2023 rapport hier.

Blijf op de hoogte van meer spannende ontwikkelingen van Endpoint Central!


KuppingerCole disclaimer:

KuppingerCole Leadership Compass assists you in identifying the vendors and products or services in that market which you should consider for product decisions. It should be noted that it is inadequate to pick vendors based only on the information provided within this report.

Customers must always define their specific requirements and analyze in greater detail what they need. This report doesn’t provide any recommendations for picking a vendor for a specific customer scenario. This can be done only based on a more thorough and comprehensive analysis of customer requirements and a more detailed mapping of these requirements to product features, i.e., a complete assessment.

Deel deze post
Archiveren
ManageEngine sluit zich aan bij Android Enterprise Partner Programma voor geavanceerde oplossingen voor het beheer van mobiele apparaten