Zet doelen effectief om in resultaten

Voor u een van onze IT-oplossingen kiest heeft u al een beeld van de te behalen doelstellingen / verwachtingen. Waarbij rekening gehouden wordt met de optimale bediening van betrokken stakeholders. Sommige doelen worden bij livegang direct gerealiseerd, andere doelen vragen helaas om meer tijd.

De organisatiedoeleinden kunnen divers en uitgebreid van aard zijn, maar over het algemeen zijn deze terug te brengen tot de volgende uitgangspunten: 

  • Verhogen van klanttevredenheid
  • Verhogen van medewerkerstevredenheid
  • Verhogen van productiviteit
  • Verlagen van bedrijfslasten

Wilt u advies over een IT-oplossing of heeft u nog geen oplossing? Dan geven wij u graag advies. Op basis van uw input, demonstreren onze consultants u de mogelijkheden van onze softwarepakketten. Vervolgens adviseren zij u in het maken van een vertaalslag naar uw organisatie en bedrijfsprocessen. Met als doel: het maximale resultaat uit uw investering te halen.

Onze belofte

Dit is onze belofte: Gegarandeerd Efficiënt.  Dekkers IT Solutions & Consultancy verhoogt onbetwistbaar de productiviteit binnen uw organisatie. Wilt u ook weer grip op uw IT-strategie? Of wilt u een nieuw en (nog) efficiënter pad inslaan? Wij delen onze kennis graag met u. Heeft u oriënterende vragen of wilt u direct uw uitdaging voorleggen?  

Bel vandaag nog met een van onze experts. 

U kunt ons bereiken via 088 007 93 00 (NL),036 480 244 (BE) of stuur een email naar info@dekkersit.com 

"Kennis & best practice is onze voorsprong en uw toegevoegde waarde!.

Implementatie service

De implementatie van cloud of software oplossingen is meer dan alleen installatie. Met onze oplossingen raak je de gehele organisatie. Het is een samenspel tussen organisatie, proces en techniek. Daarom is het essentieel deze 3 elementen goed op elkaar af te stemmen. Wanneer dit niet gebeurt zal het resultaat niet (of minder) meetbaar zijn of zelfs niet succesvol geïmplementeerd (kunnen) worden.Voor een optimaal resultaat stemmen wij de software of cloud oplossing(en), zorgvuldig af op de organisatie en processen binnen uw bedrijf. 

Wij doen dit in nauwe samenwerking met het projectteam van uw organisatie. De kennis van uw gebruikers wordt zorgvuldig gecombineerd met de best practice ervaring van Dekkers IT. Wij implementeren onze oplossingen veelal volgens een vaste structuur. We doorlopen een gefaseerd stappenplan, evalueren het resultaat per fase, rapporteren vooraf vastgestelde milestones en voorzien u van complete documentatie.


Applicatie quick scan

Bij iedere update / upgrade voegen leveranciers nieuwe functionaliteiten toe aan (cloud)oplossingen. Onze ervaring leert dat zelden iedereen met deze nieuwe functionaliteiten werkt. Medewerkers zijn simpelweg niet op de hoogte van de nieuwe mogelijkheden binnen de oplossing. Daarnaast blijkt dat gebruikers na verloop van tijd, een vaste werkwijze binnen de oplossing hanteren. Over het algemeen is dit waar de de mate van efficiëntie daalt. Er zijn doorgaans namelijk veel betere, snellere en efficiëntere oplossingen mogelijk, maar medewerkers moeten deze natuurlijk wel kennen.

Een Quick Scan heeft als doel een om problemen te constateren en deze te analyseren. Het eindresultaat van een Quick Scan is een verslag met aanbevelingen. Hierin staat een overzicht van de besproken activiteiten, de verbeterpunten en tot slot het advies. In het verslag wordt toegelicht hoe de verbeterpunten in concrete acties kunnen worden omgezet.

Onze referenties

We zijn in goed gezelschap.