Zet doelen effectief om in resultaten

Ontdek onze IT-oplossingen en behaal uw doelstellingen met optimale bediening van stakeholders. Als technologiepartner voor de Benelux van ManageEngine begrijpen wij uw verwachtingen.

De diversiteit van organisatiedoeleinden kan worden teruggebracht tot de volgende uitgangspunten:

  • Verhoogde klanttevredenheid
  • Verbeterde medewerkerstevredenheid
  • Verhoogde productiviteit
  • Verlaging van bedrijfslasten


Behoefte aan IT-advies of nog geen oplossing? Onze consultants tonen de mogelijkheden van onze softwarepakketten op basis van uw input. Ze adviseren u bij het vertalen naar uw organisatie en bedrijfsprocessen. Haal het maximale resultaat uit uw investering. Neem nu contact op voor advies van onze technologiepartner voor de Benelux, ManageEngine.

Onze belofte

Ontdek onze belofte: Gegarandeerd Efficiënt. Als Technologiepartner voor de Benelux van ManageEngine, Matrix42 en ConnectWise verhoogt Dekkers IT Solutions & Consultancy onbetwistbaar de productiviteit binnen uw organisatie. Wilt u grip op uw IT-strategie herwinnen of een nieuw, nog efficiënter pad inslaan? Wij delen graag onze kennis met u.

Heeft u oriënterende vragen of wilt u direct uw uitdaging voorleggen? Neem vandaag nog contact op met een van onze experts.

Bereik ons via 088 007 93 00 (NL), 036 480 244 (BE) of stuur een e-mail naar info@dekkersit.com.

"Kennis en best practice zijn onze voorsprong en uw toegevoegde waarde!" 

Implementatie service

Ontdek de meerwaarde van onze status als technologiepartner voor de Benelux van ManageEgine, Matrix42 en ConnectWise. De configuratie van cloud- of implementatie van softwareoplossingen gaat verder dan alleen installatie. Onze oplossingen raken de gehele organisatie en vormen een samenspel tussen organisatie, proces en techniek. Het afstemmen van deze 3 elementen is essentieel voor een succesvolle en meetbare implementatie.

Voor een optimaal resultaat stemmen wij de software of cloudoplossing(en) zorgvuldig af op uw organisatie en bedrijfsprocessen. Dit doen we in nauwe samenwerking met uw projectteam. De kennis van uw gebruikers wordt zorgvuldig gecombineerd met onze best practice ervaring. Onze implementatie volgt doorgaans een gestructureerd stappenplan. We evalueren het resultaat per fase, rapporteren vooraf vastgestelde mijlpalen en voorzien u van complete documentatie. Zo verzekeren wij een succesvolle en meetbare implementatie. Ontdek nu de meerwaarde van onze samenwerking als technologiepartner voor de Benelux.


Applicatie quick scan

Bij elke update of upgrade voegen leveranciers nieuwe functionaliteiten toe aan (cloud)oplossingen. Uit onze ervaring blijkt echter dat lang niet iedereen bekend is met deze nieuwe mogelijkheden. Medewerkers zijn vaak niet op de hoogte van de volledige functionaliteit van de oplossing en raken gewend aan een vaste werkwijze. Dit leidt tot verminderde efficiëntie, terwijl er doorgaans betere, snellere en efficiëntere oplossingen mogelijk zijn die medewerkers nog moeten ontdekken.

Met een Quick Scan kunnen we problemen identificeren en analyseren. Het resultaat van de Quick Scan is een verslag met aanbevelingen. Hierin worden de besproken activiteiten samengevat, de verbeterpunten benoemd en uiteindelijk een advies gegeven. Het verslag biedt concrete actiepunten om de verbeterpunten te realiseren.

Onze referenties

We zijn in goed gezelschap.