Enterprise Service  Management

Bied uw medewerkers en klanten eersteklas services

Waarom hebben organisaties een oplossing voor Service Management nodig?

Het succes van een bedrijf wordt bepaald door de kwaliteit van de aan klanten en medewerkers geleverde diensten. Organisaties die efficiënt diensten willen leveren, kunnen niet zonder Service Management. Belangrijk voor het leveren van optimaal Service Management is gebruik van de juiste technologie, als ook de ontwikkeling van de juiste processen. Ervaar de voordelen door een juiste balans hiertussen te vinden. Denk daarbij aan snelle dienstverlening, een probleemloze klantervaring, een transparant proces, slimme automatisering en beleid op het gebied van privacy.

 Met een decennia aan ervaring op het gebied van IT beheer en klantondersteuning, zijn wij bekend met de eisen van verschillende bedrijfstakken. Best Practices uit de markt ligt aan de basis van de ontwikkeling van onze Service Management oplossingen. Onze oplossingen zorgen daarom dat uw organisatie in staat is om zonder ingewikkelde configuraties een topkwaliteit klantervaring te bieden.

Hoe kan een oplossing voor Service Management uw organisatie helpen?

Met Enterprise Service Management kunt u uw Service Management uitbreiden van IT naar klantgerichte bedrijfsactiviteiten.

Beheer de relaties met uw klanten via gestroomlijnd Service Management door heel uw organisatie en via contextuele integraties met uw zakelijke applicaties.

Verhoog de productiviteit van uw medewerkers middels een volledig aanpasbaar selfserviceportaal en een uitgebreide service catalogus.

Via een visueel overzicht krijgt u snel inzage in al uw verzoeken en kunt u deze op één plek beheren via op Kanban-gebaseerd ticketbeheer.

Standaardiseer het leveren van diensten middels visuele workflowprocessen en AI-gebaseerde automatisering.

Middels IT-assetbeheer krijgt u snel een volledig overzicht over de IT-infrastructuur van uw organisatie.

Maak unieke ondersteuning overeenkomsten en blijf voldoen aan de SLA’s voor elk servicecontract.

Onze partners voor Service Management oplossingen

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Gratis e-book: ik wil Meer grip op mijn IT

Krijg concrete tips om risico's te beheersen en transparantie in kosten te realiseren.