​IT oplossingen waar u op kunt vertrouwen

Wij helpen organisaties in de BFSI-sector om de productiviteit te verhogen, risico’s te beperken en compliance te bereiken.

Contact

Hoewel elke sector te maken krijgt met disruptie als gevolg van nieuwe technologie, blijkt dat financiële technologie de financiële dienstverleningssector van top tot teen drastisch heeft veranderd. IT teams in de financiële dienstverlening spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van alles, van consumentenbetrokkenheid en marketing tot transactiesnelheid en -nauwkeurigheid. Hoewel er altijd operationele problemen zullen zijn bij het bedienen van klanten en concurrerend te blijven, zijn IT kwesties een toenemende zorg in de wereld van de financiële dienstverlening:

Verdedigen tegen bedreigingen en aanvallen - zowel intern als extern - en werknemers bewust maken van cyberbeveiliging.

Voldoen aan strenge regelgeving, zoals PCI-DSS, en financiële misdrijven bestrijden.

Legacy-systemen ondersteunen met updates, kwetsbaarheidpatches en ander onderhoud.

Verbeter risicobescherming.

De overstap naar digitaal om concurrerend te blijven binnen de markt en om de digitale kloof te overbruggen.

Het handhaven van netwerk- en applicatie-uptime om 24/7 beschikbaarheid van middelen te garanderen en een naadloze klantervaring te bieden.

Het creëren van beveiligde verbindingen en het implementeren van authenticatieprotocollen zodat externe werknemers en mobiele gebruikers veilig toegang kunnen krijgen tot hun informatie.

Zet een waakzame beveiliging omgeving op.

IT solutions for financial services van Dekkers IT Solutions & Consultancy

Verbeter risicobescherming

Zet een waakzame beveiliging omgeving op om cyberrisico’s te identificeren en te bestrijden, om de gegevens van uw klanten en de kritieke IT bronnen van uw organisatie te beschermen tegen interne bedreigingen en externe cyberaanvallen, en implementeer wendbare beveiligingsreacties. Van mobiele apps en webkanalen tot geldautomaten; monitor proactief elke toegang, elk gebruik en elke transactie door medewerkers en eindgebruikers om zo hacks en gegevensverlies te voorkomen. Zorg voor veilige gebruikersidentiteiten en een op rollen gebaseerd toegangsbeleid om schendingen van de beveiliging te beperken. Signaleer afwijkend gedrag van gebruikers om de exfiltratie van gegevens en het lekken van PII te voorkomen.

Met onze oplossingen kunt u: 
 • Verzamel logboeken van apparaten en toepassingen van over de hele wereld, al dan niet hybride, in één console en analyseer ze met behulp van machine learning om bestaande bedreigingen te beperken, te anticiperen op mogelijke netwerkbeveiligingsproblemen en kwetsbaarheden in het netwerk te identificeren.

 • Detecteer en schakel malware of andere cyberaanvallen direct uit met een geautomatiseerd threat response systeem voor bedreigingen.

 • Reageer onmiddellijk op kritieke incidenten door bestandsoverdrachten te blokkeren en door bestanden te verwijderen of in quarantaine te plaatsen.

 • Onderzoek en onthul het gedrag van aanvallers met snelle forensische analyse als reactie op incidenten en leg de informatie vast voor toekomstig gebruik.

 • Controleer de inhoud van email die door uw organisatie wordt verzonden en ontvangen, inclusief bijlagen, berichtkoppen, prullenbakmappen, etc. om bedreigingsindicatoren te identificeren en phishing-aanvallen te bestrijden.

 • Monitor Active Directory objecten, audit wijzigingen in real-time, en houd toezicht op Exchange servers om uw verdediging tegen aanvallen van binnenuit te versterken.

Blijf compliant

Industrievoorschriften zoals PCI-DSS, GDPR en andere regelgeving op het gebied van gegevensbescherming verplichten financiële dienstverleners om een formeel beveiligingsprogramma te hebben. Voldoen aan wettelijke richtlijnen helpt om externe bedreigingen en misbruik van voorkennis tegen te gaan en gegevens van eindgebruikers te beschermen, en daarnaast boetes en verlies van handelsprivileges te voorkomen.

Met onze oplossingen kunt u:
 • Controleer de toegang tot de vertrouwelijke financiële en persoonlijke gegevens van je klanten door activiteiten op bestanden en mappen bij te houden.

 • Registreer wat gebruikers doen wanneer ze toegang krijgen tot systemen en controleer op mogelijk misbruik. Identificeer de tijd en plaats van inloggebeurtenissen, of ze succesvol waren en de oorzaak van eventuele mislukte pogingen

 • Wijzigingen bijhouden die zijn aangebracht in Active Directory objecten en groepen, wijzigingen in gebruikers- en toegangsrechten en wijzigingen in het beveiligingsbeleid

 • Auditlogboekgegevens verzamelen en veilig archiveren om registraties van gebruikersactiviteiten op informatiesystemen te bekijken en forensische analyses uit te voeren naar aanleiding van incidenten.

 • Genereer compliancerapporten om bij te houden of je voldoet aan de complianceregels en voor audits.

Moderniseer IT activiteiten

Om het vertrouwen van uw klanten te winnen, moet u betrouwbare en consistente diensten leveren in hybride cloudomgevingen, legacy-systemen en alles daartussenin. Zelfs een paar minuten downtime kan onveiligheid veroorzaken en een negatief effect hebben op uw reputatie. Houd uw eingebruikertoepassingen en kritieke zakelijke diensten, zoals betalingsgateways, in de gaten om omzetverlies te voorkomen. Maak gebruik van AI om endpoints, servers en andere netwerkapparaten proactief te bewaken en problemen op te lossen om continue beschikbaarheid te garanderen, inbreuken te detecteren en cyberaanvallen te voorkomen.

Met onze oplossingen kunt u:
 • Controleer netwerkapparaten zoals routers, switches, firewalls en loadbalancers. Beheer IP adressen, switchpoorten, netwerkconfiguraties en firewalls, houd het bandbreedteverbruik bij en optimaliseer het netwerkverkeer om downtime te voorkomen.

 • Traceer en bewaak de prestaties van fysieke en virtuele servers, opslag en toepassingen op locatie en in de cloud om ervoor te zorgen dat ze actief blijven.

 • Krijg diepgaand inzicht in de uptime en prestaties van uw netwerkcomponenten en applicaties via real-time monitoring en voorkom downtime en prestatievertragingen.

Verbeter de IT efficiëntie

Omdat technologie een sleutelrol speelt in de industrie, zijn bedrijfsprocessen sterk afhankelijk van IT voor service management en delivery. Creëer een eenduidig beeld van uw IT componenten en bedrijfsonderdelen. Breng de afhankelijkheden tussen bedrijfsprocessen en bijbehorende IT systemen en applicaties in kaart en geef prioriteit aan het oplossen van problemen die direct van invloed zijn op het bedrijf tijdens storingen en vertragingen. Zorg voor een probleemloos klanttraject via alle kanalen en verhoog de productiviteit van medewerkers dankzij een 360-graden overzicht van gegevens. Integreer AI, automatisering en agile processen in uw dagelijkse activiteiten om de time-to-value te minimaliseren.

Met onze oplossingen kunt u:
 • Verwerk de vele serviceaanvragen van klanten en interne gebruikers systematisch. Automatiseer de ticketworkflow van begin tot eind en houd ze op de hoogte tot het ticket is opgelost.

 • Zorg voor tijdige oplossingen door de juiste service level agreements te definiëren met vaste escalatiepaden om zo de tevredenheid van de eindgebruiker te garanderen. Verzamel periodiek feedback om hun tevredenheid te meten.

 • Zet een uitgebreide kennisbank op voor eindgebruikers om sneller oplossingen en workarounds voor alle problemen te vinden en verhoog de productiviteit van IT technici.

 • Maak aangepaste zelfbedieningsportalen voor alle belanghebbenden op basis van hun rol en geef ze snel toegang tot uw servicecatalogus. Houd ze op de hoogte van de voortgang van hun verzoeken en tickets en stel ze in staat om rechtstreeks met technici te communiceren via het portaal.

Verbeter de mobiliteit

Verhoog de mobiele werknemerservaring en verbeter de werknemerstevredenheid door mobiliteitsinitiatieven uit te voeren zoals "Bring Your Own Device" (BYOD), het gebruik van apps uit te breiden en privacykeuzes toe te staan op bedrijfsapparaten. Maak werken op afstand mogelijk voor werknemers en geef leveranciers en andere belanghebbenden toegang op afstand door beveiligde verbindingen op te zetten, zodat ze effectief kunnen werken vanuit hun comfortzones. Bewaak alle externe apparaten en andere eindpunten die zijn aangesloten op het netwerk van uw organisatie om inbreuken te detecteren en cyberaanvallen te voorkomen. Zorg ervoor dat aan alle strenge financiële regelgeving wordt voldaan met de bijkomende mobiliteitsvoordelen.

Met onze oplossingen kunt u:
 • Registreer bedrijfsapparaten in bulk en beheer en beveilig de apparaten via locatiebepaling, geofencing, apparaatgezondheidscontrole, beveiligde browserfuncties en meer.

 • Installeer of verwijder applicaties op afstand en maximaliseer de beveiliging van het apparaat door apps te blokkeren of juist toe te staan.

 • Implementeer automatische beveiligingspatches voor besturingssystemen en toepassingen van derden in bulk op alle endpoints die zijn aangesloten op uw netwerk om u zo te beschermen tegen kwetsbaarheden.


Gratis e-book: Ik wil Meer grip op mijn IT

Krijg concrete tips om risico's te beheersen en transparantie in kosten te realiseren.

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.