Web collaboration, virtual classroom en online ondersteuning

De meeste bedrijven zien op tegen het gebruik van collaboration oplossingen vanwege learning en adoptie curves, maar organisaties die niet actief deze oplossingen inzetten kunnen achterlopen ten opzichte van de concurrentie die deze wel gebruikt. Het gebruik van video en social media in collaboration in de consumenten sector betekent dat medewerkers, klanten en partners steeds meer hetzelfde verwachten van hun organisaties.

De juiste collaboration technologie is belangrijk, maar enkel de technologie zal de uitkomsten van de organisatie niet verbeteren. Integratie, mobiliteit, schaalbaarheid, veiligheid en gebruikersondersteuning zijn vitale onderdelen die ervoor zorgen dat prestaties verbeteringen en besparingen de uitkomst zijn van een collaboration oplossing.

Het is ook van belang om te kijken naar de beschikbare ondersteunende diensten. Met zoveel flexibiliteit komt ook complexiteit. De juiste partners en diensten kunnen de kennisgaten opvullen om zo acceptatie van de gebruikers te verbeteren voor de vele gerelateerde punten waar  gecentraliseerde communicatie en collaboration oplossingen aan voldoen.

Gelukkig kunnen deze oplossingen veelal worden toegevoegd als integratie en/of cloud oplossing die snel en betaalbaar zowel functionaliteit levert als ook op de kosten bespaart. Hiermee kunt u ook op uw gemak overwegen om uw voice netwerken te migreren, waar en wanneer dit voor uw organisatie een goed idee is.

Toepasbare software oplossingen

Klanten aan het woordSpecsaver

"BMC FootPrints is de beste service management oplossing voor het realiseren van een wereldwijde uitbreiding en de wijze waarop verzoeken worden beheerd."

Mirage ICT Services

"Maar belangrijker nog dan geld is de enorme winst in klanttevredenheid die niet in geld valt uit te drukken."

intoto

"LabTech kent veel meer mogelijkheden dan de alternatieven. Het mooie aan LabTech is dat het native Windows is. Dat werkt heel prettig omdat je op een veel dieper niveau zaken kunt instellen.". Patrick Das, eigenaar inToto

PEAK-IT

" Een partner is voor ons even belangrijk als de techniek. Natuurlijk speelt ook de prijs een rol, maar deze is niet doorslaggevend."  - Fred van Slooten, Business Alliance Manager bij PEAK-IT

Standby Automatisering

"het belangrijkste verschil is dat we in het verleden adequaat reageerde op storingsmeldingen en we nu met LabTech Software in staat zijn om proactief in te grijpen en storingen juist voorkomen". - LEON BLOKLAND, CEO VAN STANDBY AUTOMATISERING