ConnectWise Automate (voorheen: LabTech Software)

LabTech Softwareopgericht in 2004, is de ontwikkelaar van 's-werelds beste remote monitoring en management (RMM) oplossing, ontworpen om wereldwijd IT Managed Service Providers te helpen bij het transformeren van hun IT dienstverlening in een volledige beheerde IT dienstverleningsoperatie. De robuuste LabTech oplossing maakt remote monitoring en management simpel, schaalbaar en betaalbaar.

Door Managed Service Providers voor Managed Service Providers

LabTech Software is het geesteskind van een Managed Service Provider (MSP) die worstelde met de gebruikelijke uitdagingen en inefficiëntie van een reactief IT beheer en ondersteuningsmodel. LabTech - het paradepaardje - is geboren uit de noodzaak om deze inefficiëntie weg te nemen van de technici en de wens om preventieve, proactieve en efficiënte dienstverlening te leveren. Ontwikkeld met moderne agent technologie, is LabTech de enige oplossing die gemaakt is door systeembeheerders voor systeembeheerders. De ervaringen vanuit het verleden worden vertaald naar de realiteit van de dagelijkse IT dienstverlening.

Volgens Matt Nachtrab, CEO, LabTech Software, “LabTech and its future releases are all about helping today’s IT solution providers implement powerful, robust, automation solutions using a simple, easy-to-use management interface. In addition to our RMM platform, we continue to add integration partners and our offering now includes antivirus, anti-malware and email protection, backup and storage, patch management and more.”

Met wereldwijd meer dan 4600 partners en meer dan 4 miljoen verkochte agents, is het LabTech RMM platform snel uitgegroeid tot een voorkeurtool van MSP's en IT dienstverleners wereldwijd. LabTech Software en haar wereldwijde partners zijn actief in het ontwikkelen van een wereldwijde gemeenschap van getalenteerde IT professionals die samen werken en hun kennis en expertise delen om zo betere diensten te kunnen leveren.

Met een groot aantal integratie partners, heeft LabTech Software een automatiseringsoplossing gemaakt via een agent-gebaseeerde RMM oplossing. "We zijn trots op de relaties die we hebben opgebouwd om IT dienstverlening's automatisering en efficiency te verbeteren. Onze vele integratie partners zoals Professional Service Automation (PSA), Threat management en backup en storage oplossingen geven onze partners een arsenaal aan gereedschap hiervoor."

Dekkers IT Solutions & Consultancyis sinds 2014 partner van LabTech Software!

Beschikbare software

ConnectWise Automate

Klanten aan het woordSpecsaver

"BMC FootPrints is de beste service management oplossing voor het realiseren van een wereldwijde uitbreiding en de wijze waarop verzoeken worden beheerd."

Mirage ICT Services

"Maar belangrijker nog dan geld is de enorme winst in klanttevredenheid die niet in geld valt uit te drukken."

intoto

"LabTech kent veel meer mogelijkheden dan de alternatieven. Het mooie aan LabTech is dat het native Windows is. Dat werkt heel prettig omdat je op een veel dieper niveau zaken kunt instellen.". Patrick Das, eigenaar inToto

PEAK-IT

" Een partner is voor ons even belangrijk als de techniek. Natuurlijk speelt ook de prijs een rol, maar deze is niet doorslaggevend."  - Fred van Slooten, Business Alliance Manager bij PEAK-IT

Standby Automatisering

"het belangrijkste verschil is dat we in het verleden adequaat reageerde op storingsmeldingen en we nu met LabTech Software in staat zijn om proactief in te grijpen en storingen juist voorkomen". - LEON BLOKLAND, CEO VAN STANDBY AUTOMATISERING