Matrix42

Matrix42 maakt deel uit van EMERAM Capital Partners. Het hoofdkantoor is in Frankfurt, Duitsland gevestigd. Matrix42 zet zich al meer dan 20 jaar in voor het eenvoudiger en kosteneffectiever maken van IT binnen ondernemingen ten behoeve van de medewerkers, het IT-personeel en de ondernemingen zelf. Gartner positioneert Matrix42 in het visionair-kwadrant.

Als onderneming levert en beheert Matrix42 toekomstbestendige digitale selfservice werkplekken, die tegemoetkomen aan de eisen van mobiele medewerkers. Dit wordt mogelijk gemaakt middels een geautomatiseerde centrale oplossing die gecontroleerde toegang tot werkplekken in alle fysieke, virtuele en mobiele omgevingen biedt.

Voordelen voor het management

Bedrijfsmanagers profiteren van talloze voordelen: een eenvoudige manier om software compliance te waarborgen, volledig inzicht in de software-implementatie en licentiekosten, een uitgebreid overzicht van de werkplekken infrastructuur en de status van alle onderdelen en de mogelijkheid om werkplekken als een geautomatiseerd bedrijfsproces te beheren.

Voordelen voor het IT-personeel

IT-managers profiteren van essentiële functies voor softwaredistributie, ondersteuning, beheer en onderhoud. De producten en oplossingen van Matrix42 helpt ze als IT-dienstverleners te functioneren, die middels verregaande automatisering en consistente selfservice interfaces rolspecifieke werkplekken aan eindgebruikers leveren.

Voordelen voor de eindgebruikers

Eindgebruikers profiteren van geverifieerde selfservice toegang tot een persoonlijke werkplek op elk apparaat, met het specifieke portfolio van toepassingen die zij nodig hebben om hun werk te doen.

De waarde van de producten en oplossingen van Matrix42 laat zich uitdrukken in lagere IT-exploitatiekosten, efficiënter gebruik van softwarelicenties, lagere werkdruk voor IT-beheerders, eenvoudiger voldoen aan compliance-eisen en tevreden, productieve medewerkers.

Daarom vertrouwen meer dan 3.000 organisaties, waaronder BMW, Infineon en Carl Zeiss, elke dag opnieuw op Matrix42.

Beschikbare software


Matrix42 MyWorkSpace

Matrix42 Unified Endpoint Management

Matrix42 Software Asset Management

Matrix42 Service Management

Matrix42 Endpoint Security

Klanten aan het woordSpecsaver

"BMC FootPrints is de beste service management oplossing voor het realiseren van een wereldwijde uitbreiding en de wijze waarop verzoeken worden beheerd."

Mirage ICT Services

"Maar belangrijker nog dan geld is de enorme winst in klanttevredenheid die niet in geld valt uit te drukken."

intoto

"LabTech kent veel meer mogelijkheden dan de alternatieven. Het mooie aan LabTech is dat het native Windows is. Dat werkt heel prettig omdat je op een veel dieper niveau zaken kunt instellen.". Patrick Das, eigenaar inToto

PEAK-IT

" Een partner is voor ons even belangrijk als de techniek. Natuurlijk speelt ook de prijs een rol, maar deze is niet doorslaggevend."  - Fred van Slooten, Business Alliance Manager bij PEAK-IT

Standby Automatisering

"het belangrijkste verschil is dat we in het verleden adequaat reageerde op storingsmeldingen en we nu met LabTech Software in staat zijn om proactief in te grijpen en storingen juist voorkomen". - LEON BLOKLAND, CEO VAN STANDBY AUTOMATISERING