Medewerkers en software altijd up-to-date

Flexibele, schaalbare oplossingen stimuleren de groei van uw organisatie. Bij dit proces komt een scala aan taken aan bod. IT-medewerkers beschikken niet altijd (direct) over de juiste kennis en / of tijd om deze uit te voeren. Met Managed Services nemen wij u deze taken uit handen. Hebben uw medewerkers voldoende kennis, maar lopen ze ergens tegenaan? Dan kunnen zij terecht bij onze support afdeling terecht voor eersteklas ondersteuning. 

Voor terugkerende taken die u zelf wilt uitvoeren is ons trainingsprogramma het meest geschikt. In alle facetten vertalen wij onze twintig jaar aan kennis en best practices naar uw toegevoegde waarde.

Periodieke ondersteuning

Mede door organisatiewijzigingen en mutaties in het personeelsbestand, is het regelmatig nodig dat medewerkers uitleg en ondersteuning krijgen. Geen gebruik maken van deze hulp leidt tot inefficiënt gebruik van de oplossingen. Wij zorgen er met periodieke ondersteuning voor dat medewerkers het maximale rendement uit de oplossingen halen. Dit start al tijdens de implementatie van onze oplossing(en), waarbij medewerkers opgeleid worden voor het gebruik van de oplossing. 

In de eerste periode na livegang zijn de consultants van Dekkers IT bij u aanwezig om de eindgebruikers te begeleiden in de (aangepaste) dagelijkse processen Onze klanten zijn na de implementatie zeer tevreden met de behaalde procesoptimalisatie, maar maken graag gebruik van de extra praktische ondersteuning. Maakt u gebruik van deze ondersteuning, dan komt de consultant periodiek langs om op proces / afdelingsniveau het gebruik van de software te monitoren of als vraagbaak op te treden. Tijdens zijn bezoek voorziet hij eindgebruikers van de nieuwste ‘tips & trucs’, welke bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen. Daarnaast garandeert het u van het optimale gebruik van de oplossingen.

Wanneer u hierin geïnteresseerd bent, bepalen we in overleg in welke frequentie de consultant bij u langskomt.


Periodieke update-service

De installatie van enhancement packs , servicepacks, hotfixes en updates vraagt de nodige expertise op het gebied van techniek en inrichting. Een periodieke service kan zijn deze installaties voor u te verzorgen. Onze experts weten precies hoe de software moet worden geïnstalleerd. Zij herkennen eventueel veel voorkomende problemen en lossen deze direct op.

Met Update Service houdt u uw software actueel tot en met de meest actuele product release. Wij stellen jaarlijks met u een installatie kalender op. Zo sluit deze service volledig aan bij uw test- en acceptatie cyclus. Daarnaast wordt iedere installatie vooraf nogmaals met u afgestemd. Zo is voor een vast bedrag per jaar uw software altijd up-to-date. Bovendien hoeft u niet te investeren in kennis van uw medewerkers op dit gebied en heeft u beter inzicht in de kosten.