Medewerkers en software altijd up-to-date

AlsTechnologiepartner van ManageEngine, Matrix42 en Connectwise begrijpen we dat uw organisatie groeit en dat dit gepaard gaat met verschillende taken en uitdagingen. Onze flexibele en schaalbare oplossingen zijn ontworpen om deze groei te stimuleren. We begrijpen ook dat uw interne IT-medewerkers mogelijk niet altijd de juiste kennis of tijd hebben om deze taken uit te voeren. Daarom bieden we Managed Services aan, waarbij wij deze taken uit handen nemen.

Onze supportafdeling staat klaar om uw medewerkers eersteklas ondersteuning te bieden wanneer ze voldoende kennis hebben maar tegen obstakels aanlopen. Daarnaast bieden we ook een trainingsprogramma aan voor terugkerende taken die u zelf wilt uitvoeren. Met meer dan twintig jaar aan kennis en best practices vertalen we al onze expertise naar toegevoegde waarde voor uw organisatie.

Kies voor onze Managed Services en trainingsprogramma's om uw organisatie optimaal te ondersteunen en te laten groeien.

Periodieke ondersteuning

Als Technologiepartner van ManageEngine, Matrix42 en ConnectWise begrijpen wij het belang van ondersteuning bij organisatiewijzigingen en personeelsmutaties. Onze periodieke ondersteuning zorgt ervoor dat uw medewerkers het maximale rendement halen uit onze oplossingen. Vanaf de implementatie worden medewerkers opgeleid voor het gebruik van onze oplossingen.

Tijdens de eerste periode na livegang begeleiden onze consultants van Dekkers IT uw eindgebruikers bij de dagelijkse processen. Onze klanten zijn zeer tevreden over de behaalde procesoptimalisatie en maken graag gebruik van onze praktische ondersteuning. Onze consultant komt periodiek langs om het softwaregebruik op proces- en afdelingsniveau te monitoren en als vraagbaak te fungeren. Tijdens zijn bezoek deelt hij de nieuwste 'tips & trucs' met eindgebruikers om uw doelstellingen te behalen. Zo garanderen wij optimaal gebruik van onze oplossingen.

Bent u geïnteresseerd? Samen bepalen we de gewenste frequentie van de consultant bezoeken. Als Technologiepartner vanManageEngine, Matrix42 en ConnectWise staan wij voor u klaar.


Periodieke update-service

Als Technologiepartner van ManageEngine, Matrix42 en ConnectWise  begrijpen we dat de installatie van enhancement packs, servicepacks, hotfixes en updates specifieke technische expertise vereist. Onze periodieke service biedt de mogelijkheid om deze installaties voor u te verzorgen. Onze experts zijn volledig bekend met de juiste installatieprocedure en kunnen eventuele veelvoorkomende problemen direct oplossen.

Met onze Update Service zorgen we ervoor dat uw software altijd up-to-date is, inclusief de nieuwste productreleases. Samen met u stellen we jaarlijks een installatiekalender op die perfect aansluit bij uw test- en acceptatiecyclus. Bovendien stemmen we elke installatie vooraf nogmaals met u af. Voor een vast bedrag per jaar kunt u vertrouwen op altijd up-to-date software. Dit betekent dat u niet hoeft te investeren in interne kennis op dit gebied en een beter inzicht krijgt in uw kosten. Kies voor onze expertise en profiteer van een moeiteloze software-updatingservaring.