Onze missie

Dekkers IT Solutions & Consultancy is werkzaam in een B2B markt gericht op IT. Hierin is zij specialist in volledige ondersteuning, van advies tot implementatie, support en training. Onze ruim vijfentwintig jaar ervaring zorgen voor kwaliteit. Voor stakeholders betekent dit efficiënt werken binnen de organisatie. Onze overtuiging is dat succes behaald wordt door: de inzet van optimaal ingerichte processen, het bewaren van overzicht en door technologie voor u te laten werken. Hiermee streeft Dekkers IT Solutions & Consultancy de ambitie na om de maximale waarde uit IT te halen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

1000+
Klanten
25
Jaar ervaring
400+
Uitgevoerde projecten

Werkwijze en oplossingen

Hoe doen we dit? Op basis van uw situatie gaan wij op zoek naar het best passende antwoord. Wij zien vaak dat IT-afdelingen moeite hebben de organisatie op een snelle en relevante manier te faciliteren. Tegelijkertijd hebben medewerkers torenhoge verwachtingen.

De mogelijkheid om met een paar kliks te beschikken over applicaties, diensten en opslag is tegenwoordig een vanzelfsprekendheid.

Wanneer organisaties niet voldoen aan deze verwachtingen wordt er niet efficiënt, langs een systeem gewerkt, wat bijdraagt aan een onoverzichtelijke situatie. Wij hebben de functionele en technische kennis in huis om u hierover te adviseren, maar ook om u volledig te ondersteunen bij het implementeren van uw oplossing op maat. Door de samenwerking met meerdere grote partners als: ManageEngine kunnen wij IT-oplossingen bieden, geschikt voor bedrijven met 100 tot 3.000 geautomatiseerde werkplekken.

Ontdek bijvoorbeeld de kracht van Unified Endpoint Management (UEM) en beheer uw IT-omgeving vanuit één inzichtelijk console. Met een paar klikken hebben al uw medewerkers de applicatie die ze nodig hebben. Op elk apparaat en volledig geautomatiseerd. Maak uw IT (weer) beheersbaar en geef medewerkers het gebruiksgemak dat ze gewend zijn.

Onze Partners

We zijn in goed gezelschap.