Dekkers IT Solutions & Consultancy verhoogt de productiviteit in uw bedrijf. Wij adviseren en implementeren namelijk slimme oplossingen voor uw IT-afdeling.


Het best passende antwoord

Hoe doen we dit? Op basis van uw situatie gaan wij op zoek naar het best passende antwoord. Wij zien vaak dat IT-afdelingen moeite hebben hun organisatie op een snelle en relevante manier te faciliteren. Tegelijkertijd hebben medewerkers torenhoge verwachtingen. De mogelijkheid om met een paar kliks te beschikken over applicaties, diensten en opslag is tegenwoordig een vanzelfsprekendheid. Wanneer organisatie niet kunnen voldoen aan deze verwachtingen wordt er inefficiënt langs een systeem gewerkt die bijdraagt aan een onoverzichtelijke situatie.


IT-oplossingen

Door de samenwerking met meerdere grote partners als BMC Software en Matrix42 kunnen wij IT-oplossingen bieden voor kleine en middelgrote bedrijven van 100 tot 1000 geautomatiseerde werkplekken. Ontdek bijvoorbeeld de kracht van Unified Endpoint Management en beheer uw IT-omgeving vanuit één inzichtelijk console. Met een paar kliks hebben al uw medewerkers de applicatie die ze nodig hebben. Op elk apparaat en volledig geautomatiseerd. Maak uw IT weer beheersbaar en geef medewerkers het gebruiksgemak dat ze gewend zijn.


Blik op de toekomst

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan twintig jaar ervaring in IT-oplossingen in de Benelux. Met trots kijken we terug op wat we in het verleden hebben bereikt. Maar met nog meer vertrouwen kijken we naar de toekomst, want als Dekkers IT Solutions & Consultancy lopen wij voorop als het gaat om innovatie en expertise op het gebied van softwareoplossingen! Wij hebben de functionele en technische kennis in huis om te adviseren, maar ook om u volledig te ondersteunen bij het implementeren van uw oplossing op maat.


"Kennis & best practice is onze voorsprong en uw toegevoegde waarde!.

- Willem Jan Dekkers, Sales Manager Dekkers IT Solutions & Consultancy

Klanten aan het woordSpecsaver

"BMC FootPrints is de beste service management oplossing voor het realiseren van een wereldwijde uitbreiding en de wijze waarop verzoeken worden beheerd."

Mirage ICT Services

"Maar belangrijker nog dan geld is de enorme winst in klanttevredenheid die niet in geld valt uit te drukken."

intoto

"LabTech kent veel meer mogelijkheden dan de alternatieven. Het mooie aan LabTech is dat het native Windows is. Dat werkt heel prettig omdat je op een veel dieper niveau zaken kunt instellen.". Patrick Das, eigenaar inToto

PEAK-IT

" Een partner is voor ons even belangrijk als de techniek. Natuurlijk speelt ook de prijs een rol, maar deze is niet doorslaggevend."  - Fred van Slooten, Business Alliance Manager bij PEAK-IT

Standby Automatisering

"het belangrijkste verschil is dat we in het verleden adequaat reageerde op storingsmeldingen en we nu met LabTech Software in staat zijn om proactief in te grijpen en storingen juist voorkomen". - LEON BLOKLAND, CEO VAN STANDBY AUTOMATISERING