Blog

Dekkers IT Blog

Ons officiële blog met nieuws, advies en best practices.

Werknemerservaring als succesfactor

Tot een paar jaar geleden richtten bedrijven zich uitsluitend op de klantervaring. Tegenwoordig staat de ervaring van medewerkers steeds meer in het middelpunt van de belangstelling, omdat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Lees meer

Wat is modern management en hoe zal het een revolutie teweegbrengen in het IT-beheer van bedrijven?

IT-afdelingen hebben talloze veranderingen meegemaakt in de manier waarop ze apparaten van gebruikers beheren en controleren. Van de traditionele CRT-monitorgebaseerde computers tot moderne smartphones, de technologische ontwikkelingen zijn opmerkelijk geweest. Daarnaast werden werknemers tijdens de COVID-19 pandemie beperkt tot thuiswerken, waardoor de IT-beheerroutines een uitdaging werden voor systeembeheerders.

Lees meer

7 soorten cyberbedreigingen die de gezondheidszorg teisteren

Idealiter zou de gezondheidszorg de laatste sector zijn die het doelwit is van hackers en cyberaanvallers – niemand wil immers de kritieke ziekenhuisinfrastructuur lamleggen en met levens spelen. De gezondheidszorg wordt echter nog steeds het zwaarst getroffen als het gaat om de gemiddelde kosten van een datalek, met een piek van $9,2 miljoen in 2021.

Lees meer
Contacteer ons

It's all about smart solutions

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welke van onze diensten het meest geschikt zijn voor uw behoeften.

Uw voordelen
Wat is de volgende stap?
1

We plannen een gesprek wanneer het u uitkomt

2

We voeren een verkennend en adviserend gesprek uit.

3

We stellen een voorstel op.

Plan een gratis adviesgesprek