Verkoop uw IT-diensten succesvoller met ConnectWise

Verkoop uw IT-diensten succesvoller met ConnectWise

Heeft u ook weleens moeite met het binnenhalen van nieuwe klanten, u bent zeker niet de enige. Bij ConnectWise Automate pakken we het net even anders aan en dat willen we u graag laten zien. Van onze software tot onze community en onze eigen support alles is afgestemd op de business van onze klant om deze nog beter, eenvoudiger en winstgevender te maken.

In dit E-book kunt u terugvinden wat onze succesformule inhoud en wat u ermee kunt bereiken. Het biedt een leidraad met verschillende aspecten om uw toekomstige klanten mee te nemen op weg naar een nog betere service.

We begrijpen wat u meemaakt en dat is waarom wij middelen hebben ontwikkeld om u te ondersteunen, maar ook voorzien wij u van de beste manieren om onze software te gebruiken. Zodat u weet welke zaken u nodig heeft om nog succesvoller te worden als organisatie.

Download de E-books nu om gelijk aan de slag te gaan met het verbinden van nieuwe klanten aan uw organisatie en ze te voorzien van geweldige IT-service.
Verkoop uw IT-diensten nog succesvoller met ConnectWiseAutomate
Download E-book

Groei verder als MSP en verkoop uw IT diensten nog succesvoller, lees hier hoe.

Download E-book
5StepsCloudServiceProviderSuccess
Download E-book

Lees hier hoe ConnectWise Automate u ondersteunt in de cloud.

Download E-book

Klanten aan het woordSpecsaver

"BMC FootPrints is de beste service management oplossing voor het realiseren van een wereldwijde uitbreiding en de wijze waarop verzoeken worden beheerd."

Mirage ICT Services

"Maar belangrijker nog dan geld is de enorme winst in klanttevredenheid die niet in geld valt uit te drukken."

intoto

"LabTech kent veel meer mogelijkheden dan de alternatieven. Het mooie aan LabTech is dat het native Windows is. Dat werkt heel prettig omdat je op een veel dieper niveau zaken kunt instellen.". Patrick Das, eigenaar inToto

PEAK-IT

" Een partner is voor ons even belangrijk als de techniek. Natuurlijk speelt ook de prijs een rol, maar deze is niet doorslaggevend."  - Fred van Slooten, Business Alliance Manager bij PEAK-IT

Standby Automatisering

"het belangrijkste verschil is dat we in het verleden adequaat reageerde op storingsmeldingen en we nu met LabTech Software in staat zijn om proactief in te grijpen en storingen juist voorkomen". - LEON BLOKLAND, CEO VAN STANDBY AUTOMATISERING