MyWorkspace – de toekomst van een veilige toegang, vervanger van VPN

MyWorkspace – de toekomst van een veilige toegang, vervanger van VPN

Vorige week gaf ik een beeld van hoe mijn werkdag er uit ziet zonder VPN en bijbehorende wachtwoord hel. Ik denk dat ik ook gezegd heb hoe blij ik daarmee ben! Hoewel de voordelen voor de gebruikers belangrijk zijn, ze zijn niet belangrijk genoeg dat  MyWorkspace goedgekeurd wordt door IT afdelingen en business managers. Zij willen ROI, proof of value en een veilige oplossing die gewoon werkt. Hier is hoe Matrix42 MyWorkspace al deze dingen levert.

Versimpelde beveiliging voor IT

IT professionals willen technologische oplossingen die gemakkelijk te beheren zijn en een maximale beveiliging leveren met een minimale inspanning. MyWorkspace levert de hoogste beveiliging bij het on- en offboarden van medewerkers, dit omdat applicaties en bedrijfsdata (identiteit & toegangsbeheer) automatisch worden toegewezen en verwijderd. En rol-gebaseerde toegangscontrole zorgt dat medewerkers alleen toegang hebben die content en applicaties waar ze toestemming voor hebben binnen MyWorkspace. Al dit maakt het gemakkelijker om te zorgen dat compliance richtlijnen worden gehaald.

Maximale ROI voor uw organisatie

Geen verstandige business manager wilt IT investeringen weggooien en nieuwe IT investeringen doen omdat er een nieuwe betere oplossing zich voor doet. MyWorkspace zorgt dat al uw bestaande systemen bruikbaar blijven en levert gemakkelijk centrale toegang tot alle applicaties binnen uw organisatie – SaaS, Web of legacy applicaties, het maakt niet uit. En met de volledige controle over wie wat gebruikt en hoe ze dat doen. U kunt uw kosten optimaliseren, en tegelijk schaarse IT medewerkers vrij maken om de focus te leggen op strategische zaken, niet slechts laagdrempelige support zaken.

Gemakkelijk, efficiënt en veilig mobiel werken voor allen

MyWorkspace zorgt in de basis dat de browser – ongeacht welke uw voorkeur heeft – het nieuwe besturingssysteem van uw organisatie wordt. Elke applicatie, al uw data, allemaal veilig toegankelijk, waar en wanneer dan ook. En dat alles via één enkele gepersonaliseerde web toegang. Het klikt innovatief, omdat het dat ook is.
De ITAM Review beoordeelde het met hun Excellence Award 2016, een van de meeste prestigieuze prijzen voor IT innovatie.

En het beste nieuws van allemaal: u kunt het altijd gratis proberen. Suur een email naar sales@dekkersit.com en start vandaag met een eigen workspace omgeving. 

Lees hier meer over MyWorkspace, 

SaaS compliance, mobiele werkplekken en het beheren van werkplekken van de toekomst


Whitepaper Evaluation Criteria for Workspace Aggregators
Download Whitepaper

Hier vindt u een whitepaper waarmee u kunt bepalen waaraan uw workspace aggregator aan moet voldoen.

Download Whitepaper
Whitepaper The Modern Workplace-Is Your Business Ready for the Future
Download Whitepaper

Bekijk de whitepaper. De volgende stap in cloud werkplekbeheer is Workspace-as-a-Service

Download Whitepaper

Klanten aan het woordSpecsaver

"BMC FootPrints is de beste service management oplossing voor het realiseren van een wereldwijde uitbreiding en de wijze waarop verzoeken worden beheerd."

Mirage ICT Services

"Maar belangrijker nog dan geld is de enorme winst in klanttevredenheid die niet in geld valt uit te drukken."

intoto

"LabTech kent veel meer mogelijkheden dan de alternatieven. Het mooie aan LabTech is dat het native Windows is. Dat werkt heel prettig omdat je op een veel dieper niveau zaken kunt instellen.". Patrick Das, eigenaar inToto

PEAK-IT

" Een partner is voor ons even belangrijk als de techniek. Natuurlijk speelt ook de prijs een rol, maar deze is niet doorslaggevend."  - Fred van Slooten, Business Alliance Manager bij PEAK-IT

Standby Automatisering

"het belangrijkste verschil is dat we in het verleden adequaat reageerde op storingsmeldingen en we nu met LabTech Software in staat zijn om proactief in te grijpen en storingen juist voorkomen". - LEON BLOKLAND, CEO VAN STANDBY AUTOMATISERING