Meer over Dekkers: het totstandkomingsverhaal

Meer over Dekkers: het totstandkomingsverhaal

Al meer dan twintig jaar staan wij dagelijks voor u klaar. Benieuwd wat ons drijft om uw organisatie verder te brengen? En hoe wij als familiebedrijf gegroeid zijn tot het punt waar wij nu staan? We vertellen je er graag meer over.
Vanaf de wortels

Onze passie voor efficiëntie en het verhogen van de productiviteit komt niet uit de lucht vallen. Dekkers IT Solutions & Consultancy is een waar familiebedrijf waarbij het stokje nu is overgegeven aan de tweede generatie. Daarbij hoorde een nieuwe naam en uitstraling. Kent u de naam Dekkers Intermediair nog? De wortels van ons bedrijf komen hieruit voort. Sinds 1997 was Dekkers Intermediair een onderscheidende speler op de IT markt. Door de diversiteit van de software-oplossingen konden wij niet alleen Nederland, maar de gehele Benelux bedienen.

 

Tot een bloeiende boom

Met trots kijken we terug op wat we in het verleden hebben bereikt. Maar met nog meer vertrouwen kijken we naar de toekomst, want als Dekkers IT Solutions & Consultancy lopen wij voorop als het gaat om innovatie en expertise op het gebied van softwareoplossingen! Wij hebben de functionele en technische kennis in huis om te adviseren, maar ook om u volledig te ondersteunen bij het implementeren van uw oplossing op maat. De broers Willem Jan en Chrétien Dekkers staan aan het roer van de onderneming en hebben het vizier op de toekomst gericht.

 

“Wij zien vaak dat IT-afdelingen moeite hebben hun organisatie op een snelle en relevante manier te faciliteren. Tegelijkertijd hebben medewerkers torenhoge verwachtingen. De mogelijkheid om met een paar kliks te beschikken over applicaties, diensten en opslag is tegenwoordig een vanzelfsprekendheid. Wanneer organisatie niet kunnen voldoen aan deze verwachtingen wordt er inefficiënt langs een systeem gewerkt die bijdraagt aan een onoverzichtelijke situatie.”

 

Visie op de toekomst

Wij vinden het belangrijk dat organisaties op een effectieve manier kunnen werken en met slimme oplossingen alle technische mogelijkheden benutten. Om dit te bewerkstelligen werken wij als familiebedrijf al meer dan twintig jaar samen met kleine en middelgrote bedrijven om de productiviteit te verhogen. Door de samenwerking met meerdere grote partners als BMC Software en Matrix42 kunnen wij IT-oplossingen bieden voor kleine en middelgrote bedrijven van 100 tot 1000 geautomatiseerde werkplekken.

 

“Ontdek bijvoorbeeld de kracht van Unified Endpoint Management en beheer uw IT-omgeving vanuit één inzichtelijk console. Met een paar kliks hebben al uw medewerkers de applicatie die ze nodig hebben. Op elk apparaat en volledig geautomatiseerd. Maak uw IT weer beheersbaar en geef medewerkers het gebruiksgemak dat ze gewend zijn.”

 

Efficient. Wat anders?

Wij werken onder het motto: Efficiënt. Wat anders? Dekkers IT Solutions & Consultancy verhoogt dan ook de productiviteit in uw bedrijf. Wilt u ook weer grip op uw IT-strategie? Om u alvast op weg te helpen hebben wij zeven quick wins gebundeld in ons e-book. Wij delen onze kennis graag en bieden dit e-book gratis aan! Klik hier voor de download en maak de eerste stap naar een beheersbare IT omgeving. Meer verdieping of bellen met een expert? U kunt ons bereiken via 088 007 93 00 (NL), 036 480 244 (BE) of stuur een email naar info@dekkersit.com.

Klanten aan het woordSpecsaver

"BMC FootPrints is de beste service management oplossing voor het realiseren van een wereldwijde uitbreiding en de wijze waarop verzoeken worden beheerd."

Mirage ICT Services

"Maar belangrijker nog dan geld is de enorme winst in klanttevredenheid die niet in geld valt uit te drukken."

intoto

"LabTech kent veel meer mogelijkheden dan de alternatieven. Het mooie aan LabTech is dat het native Windows is. Dat werkt heel prettig omdat je op een veel dieper niveau zaken kunt instellen.". Patrick Das, eigenaar inToto

PEAK-IT

" Een partner is voor ons even belangrijk als de techniek. Natuurlijk speelt ook de prijs een rol, maar deze is niet doorslaggevend."  - Fred van Slooten, Business Alliance Manager bij PEAK-IT

Standby Automatisering

"het belangrijkste verschil is dat we in het verleden adequaat reageerde op storingsmeldingen en we nu met LabTech Software in staat zijn om proactief in te grijpen en storingen juist voorkomen". - LEON BLOKLAND, CEO VAN STANDBY AUTOMATISERING