Webinar: enSilo tackled gegevensdiefstal en ransomware
: 20-11-2019 15:00

Webinar: enSilo tackled gegevensdiefstal en ransomware

Groot alarm! Wereldwijd vinden jaarlijks 4 miljoen cyberaanvallen plaats en meer dan 70% daarvan wordt niet gedetecteerd met conventionele antivirussoftware.
De vraag is dus niet of, maar wanneer het invloed heeft op uw organisatie.

Nog belangrijker: hoe voorkomt u dat indringers gegevens van endpoints en servers stelen, manipuleren of versleutelen?

Matrix42 en zijn nieuwe technologiepartner enSilo bieden een Automated Endpoint Securitysolution die de effecten van cyberaanvallen helpt voorkomen. Als zelfs de uitgebreide beveiliging mislukt, richt Automated Endpoint Security zich op het voorkomen van het stelen, manipuleren of versleutelen van endpoint en servergegevens door aanvallers.

Onderwerpen webinar:

  • Welke aanvallen niet voorkomen worden door conventionele antivirussoftware en waar de technologie van enSilo de overhand krijgt.
  • Wat Next-Generation Anti-Virus (NGAV) doet en waar Endpoint Detection and Response (EDR) werkt.
  • Hoe malware cyberaanvallen (bijvoorbeeld Wannacry) in real time kunnen worden gedetecteerd en gestopt zonder het werk van de eindgebruiker te onderbreken.
  • Live showcase.

Op basis van een live simulatie laten we u zien hoe geautomatiseerde endpointbeveiliging werkt om gegevensdiefstal en de effecten van losgeldware te voorkomen.

Wil je hier meer over weten over enSilo? Schrijf je dan in voor onze live webinar.


  Inschrijven voor dit event


Klanten aan het woordSpecsaver

"BMC FootPrints is de beste service management oplossing voor het realiseren van een wereldwijde uitbreiding en de wijze waarop verzoeken worden beheerd."

Mirage ICT Services

"Maar belangrijker nog dan geld is de enorme winst in klanttevredenheid die niet in geld valt uit te drukken."

intoto

"LabTech kent veel meer mogelijkheden dan de alternatieven. Het mooie aan LabTech is dat het native Windows is. Dat werkt heel prettig omdat je op een veel dieper niveau zaken kunt instellen.". Patrick Das, eigenaar inToto

PEAK-IT

" Een partner is voor ons even belangrijk als de techniek. Natuurlijk speelt ook de prijs een rol, maar deze is niet doorslaggevend."  - Fred van Slooten, Business Alliance Manager bij PEAK-IT

Standby Automatisering

"het belangrijkste verschil is dat we in het verleden adequaat reageerde op storingsmeldingen en we nu met LabTech Software in staat zijn om proactief in te grijpen en storingen juist voorkomen". - LEON BLOKLAND, CEO VAN STANDBY AUTOMATISERING