Maximaliseer uw resultaat door software-adoptie

Nadat u gekozen heeft voor onze oplossingen wilt u daadkrachtig aan de slag. U wilt immers het maximalerendement behalen uit uw investering. Uit ervaring merken wij dat voor een succesvolle toepassing, twee aandachtsgebieden bepalend zijn: training intoepassing en specialistische kennis. 

Wij geven om het succes te bevorderen twee op zichzelf staande trainingen, ieder met een eigen doelstelling.

Training services

Als u voor een van onze oplossingen kiest, wilt u natuurlijk wel dat uw medewerkers bekend zijn met de software. Goed opgeleide en gemotiveerdemedewerkers vormen de kern van een effectieve dienstverlening. 

Onze gecertificeerde instructeurs leveren daarom professionele trainingen van hoge kwaliteit aan onze klanten. 

De trainingen zijn ontworpen voor uw IT-medewerkers. Met deze training bevorderen wij de interne adoptie voor het werken met onze oplossingen. De training kan ook aangepast worden aan uw specifieke wensen.


Knowledge powersessie

Lopen medewerkers tegen uitdagingen aan bij een verandering? Willen zij meer weten over een specifiek onderwerp als scripting? Of wilt u samen met onze professionals, een gewijzigde inrichting van uw omgeving doornemen of doorvoeren? 

Onze consultants staan voor u klaar in een max. twee uur durende online sessie. Hierin delen wij onze kennis en best practices met u. Wat de inhoud van de sessie wordt bepaalt u zelf.