Maximaliseer uw resultaat door software-adoptie

Nadat u heeft gekozen voor onze ManageEngine, Matrix42 of ConnectWise oplossingen, is het tijd om daadkrachtig aan de slag te gaan. U wilt immers het maximale rendement halen uit uw investering. Uit onze ervaring weten we dat twee cruciale aandachtsgebieden bepalend zijn voor een succesvolle toepassing: training en specialistische kennis.

Bij Dekkers IT Solutions & Consultancy hechten we veel belang aan het bevorderen van uw succes, daarom bieden we twee aparte trainingen aan, elk met een eigen specifiek doel voor ogen.

Training services

Zorg ervoor dat uw team volledig vertrouwd raakt met onze ManageEngine softwareoplossingen door te kiezen voor onze hoogwaardige trainingen, geleverd door gecertificeerde instructeurs. Wij begrijpen dat goed opgeleide en gemotiveerde IT-medewerkers de sleutel zijn tot een effectieve dienstverlening.

Onze professionele trainingen zijn speciaal ontworpen voor uw IT-medewerkers, met als doel de interne adoptie van onze ManageEngine-oplossingen te bevorderen. Bovendien bieden we de flexibiliteit om de training aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Door te kiezen voor onze trainingen verzekert u zichzelf van een vlottere implementatie en een hogere mate van succes in het werken met onze ManageEngine-software. Investeer in uw medewerkers en maak gebruik van onze expertise om het beste uit uw oplossingen te halen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze trainingen uw team naar een hoger niveau kunnen tillen.Knowledge powersessie

Hebben uw medewerkers moeite met veranderingen? Zoekt u meer informatie over scripting of wilt u samenwerken met onze ManageEngine-experts om wijzigingen in uw omgeving te bespreken en door te voeren?

Onze consultants staan voor u klaar in een online sessie van maximaal twee uur, waarin we graag onze kennis en best practices met u delen. U heeft volledige vrijheid om te bepalen waar de sessie over gaat.

Ontdek hoe onze professionele begeleiding u kan helpen om obstakels te overwinnen en uw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te plannen en profiteer van deze waardevolle kans.